Van links naar rechts: 
vertegenwoordiger voor Scramble architect Carl Stousland, ambassadeur Ingrid Schulerud , auteur Cato Guhnfeldt en staatssecretaris Øystein Bø waren aanwezig bij de herdenking in Grimbergen.
Van links naar rechts: vertegenwoordiger voor Scramble architect Carl Stousland, ambassadeur Ingrid Schulerud , auteur Cato Guhnfeldt en staatssecretaris Øystein Bø waren aanwezig bij de herdenking in Grimbergen.

Op 4 november werd op het vliegveld van Grimbergen een nieuw gedenkteken onthuld ter ere van een Noorse Spitfire-luchtgevechtseenheid, die deelnam aan de strijd op het continent rond het einde van de Tweede Wereldoorlog. Staatssecretaris Øystein Bø was tijdens de plechtigheid aanwezig.

Lees meer

Mevrouw Ingrid Schulerud werd in de lente van 2015 benoemd tot ambassadeur van Noorwegen in België; op 1 september nam ze deze taak op zich. Mevrouw Schulerud trad in diplomatieke dienst in 1988, nadat ze aan de Universiteit van Oslo afgestudeerde in de economie, politieke wetenschappen en statistiek. Ze diende als Noors diplomaat in Boedapest en werkte 25 jaar bij het ministerie van Buitenland...

Lees meer

MediaUnit . .   Beste bezoeker,  Met veel genoegen heet ik u welkom op de website van de ambassade van het Koninkrijk Noorwegen in Brussel. Onze beide landen onderhouden al lange tijd constructieve relaties op veel verschillende gebieden. Er is een actieve uitwisseling van toeristen tussen onze beide landen en er wonen op dit moment meer dan duizend Noren in België. Onze koninklijke fami

Lees meer

Het personeel van de Ambassade op 19.08.2015

Lees meer

Bestaande uit enkel vrouwen!

Lees meer

Contactgegevens en openingsuren

Lees meer